11 iulie 2010

Ploua? E soare?

Daca nu intelegi textu' sa stiti ca e din cauza mea, stau la masa si mai povestesc si cu oamenii de pe aici. Reclamatiile pe faceti in posturi si va rescriu postul.

No' serbus... Iote ca mi'amfacut timp si am intrat pe blog ca sa mai pierd timpu' un pic.
Dupa cateva zile de plictiseala [pe drum si pe aici] l'am convins pe tata sa ma lase cat vreau eo intr'o zi pe net [ma rog cat tine bateria].
No' am ajuns cu bine miercuri seara pe la 6 dupa ce am pierdut 2 ceasuri pe drumu' dintre Constanta si Costinesti ca no' o vo' un accident mai urat si so blogat circulatia care nasol. In fine... am ajuns in curte si am mancat bine. Pe seara ne faceam noi planuri ce sa facem a doua zi... poi incepem cu un mersd la plaja [:], dupa acasa, mancare, plaja, acasa si plimbare seara.
No' si vine incet a doua zi cand ma trezesc eo intr'un tarziu speriat ca nu mai mie somn si asta nu mo bazait sama scol sa ma duc la plaja. Ma uit pe geam si ce vad...LUMINAAA da nu soare:. E ok, deci de asta m'au lasat sa dorm.
No' trece si ziua asta cum trece si se face seara mah si vine o ploaie de aia nasoala de am iesit de sub terasa asta si mo' murat pana la piele [bine, nu aveam tricou pe mine] si am stat restu' serii in camera.

A 3'a zi [vineri].

Acelasi lucru... de dimineata ploaie de aia nasoala pana seara... si pe bune vorbesc, pana seara a fost.
Sambata nici nu mai stiu ce am facut... aa da am fauct o baie in mare intr'un final si a fost destul de calda apa, ca a fost rece afara de aia.

Azi... am inceput ziua in forma, cum nu ma asteptam. Pe plaja de dimineata.
Si de aici incepe distractia.
Ne'am pornit de la 10 din curte cu geanta si cu umbrela sa mergem pe plaja.
Pe drum, ca de obicei sa trecem calea ferata pe unde umfla destul de des trenurile. Am pierdut 10 minute asteptand sa plece trenu' din gara. Bun am trecut si de asta, o luasem pe alee Litoral [cea mai aglomerata alee pe tot rezonu' de vara]. Aici plin de tarebe, muzica din toale partile, unu asculta manele, altu' indiana, altu' arabeasca, buna combinatie nu?
Si ajungem pe plaja, unde canta de zor o muzica din bozele unui DJ ce mixa LIVE pe plaja [SUPER TARE,pan' acu' na mai fost asa ceva].
Si sane cautam un loc de plaja. Unde mama dracului sa gasesti cand toata plaja e plina de chesti albe pe are tre sa te asezi si sa platesti.. adica "shezloange".
Poii pana am gasit un loc a durat vreo 20' de minute si ca sa fie capac a fost si la 2m de alge.
Da' m'am delectat cu muzica mixata live de Olix de la KissFM.
Apropo de Olix, l'am cunoscutr si eo fata'n fata si i'am urat si Emisie Placute.
Ok' hai ca la masa bateria in laptop si fug imediat cu el in camera la incercat si intru din nou aici sa va scriu.

Serbus'...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu