4 iulie 2010

Plec o vreme

No' dupa postu asta cred ca o sa cam moara blogul pentru o buna bucata de timp.
Nu bine m'am pornit si deja plec? Poi... da. Ca ma duc in concediu.
Pacat ca si astia 2-3 cititori o sa dispara.. da' nu'i bai ca o sa revin eu o data si'o data.
Unde plec? Poi intr-un loc foarte frumos, pe care de abea astept sa'l revad. Stau acu' si imi amintesc cum o fost anu' trecut. Super misto, imi aduc aminte cum ma futeau la cap sa am trezesc dimineata la 8 sa imbuc o felie de paine si sa ma pregatesc de mers pe plaja. Si cum strabateam eo o juma de km pe jos cu o geanta de mai nu ma punea un genunghi si ma tot gandeam ce dumnezo is atatea inauntru. Cum ajungeam intr-un sfarsit pe plaja si nisipul era fierbinte [ca dracu', inebuneam de stateam cateva secunde intr-un loc] si saream in sus "de bucurie" ca ma ardea in talpa. Cum ma antrenam eu pentru Campionatele Olimpice la saritura in lungime peste tozele de bere goale si chistoacele care inca mai scoteau fum.
Eh intr-un final ajungeam si eo la apa, da, inca mai aveam geanta aia pe umar, sa imi racoresc picioarele in apa rece si cand imi era lumea mai draga ma trezeam ca fuge cate un putoi de c8il pe langa mine si ma stropea cat putea el mai bine.
Dapoi de pusu prosoapelor pe plaja ce sa spun, de nu ma plimbam vreo un km cand intr'o poarte cand in alta sa gasesc un loc bun de pus si eo 2 prosoape.
Eram tare multumit ca e plaja plina de toate cele, da' speram ca a doua zi a fi mai bine.
A doua zi acelasi ritual, dimineata la 8, sus, mancat si pe plaja.
De multe ori eram socat ce vad, plaja curata, INCREDIBIL. Eram multumit cum de s-au gandit sa curete plaja. Puneam 2 prosoape pe nisipun incins [zici ca eram in tigaie cum ardea nisipul ala] si ma pregateam sa intru in apa, cand colo ce sa vezi:| apa pliiiina de alge, cum eu nu suport frunzele alea verzi de plutesc pe apa am renuntzat una doua la ideea de a ma baga in marea de alge.

Apoi cate n-ar mai fi de zis, oioi.

Eu marti pornesc, imi ia vo' 2 zile pe drum, 10 pacolo ase de incalzire si 2 inapoi pe drum cata casa, deci prin 20 iulie is cu curu pe scaun scriind in blogu' aista.

Si amu' iar ma duc, tat acolo, tat pe plaja aia, tat pe nisipu' ala.
Sper ca anu' asta a fi mai bine cat de cat.

PS.: Poate reusesc cumva sa il conving pe tata sa imi dea laptop-ul si daca ii gasesc si parola :)) ma ascund intr'o zi in baie, ma pun pe tron si ma bag aici sa ma mai zic cate ceva. Asa ca nu ratati sa verificati din cand in cand blogu' :)).

PS2.: Pana plec mai fac vreo 2 posturi.:)

Serbus'

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu